Нашата фабрика

Нашата фабрика е сертифицирана по всички системи за производство и преработка на мед и пчелни продукти- FSSC 22000, ISO 9001:2015, НАССР.

На нейната териория са разположени:

  • две топли камери за декристализация на пчелен мед с изграден мониторинг за прецизно и дистанционно контролиране на температура
  • множество хомогенизатори- с обем от 300кг до 22 тона
  • първична и вторична филтриращи системи, за малки частици в първата фаза на изпомпване на меда, както и за фини частици във втората фаза преди пълнене.
  • три хладилни склада с различен температурен режим – за пчелен прашец, пчелно млечице, перга и пчелен клей
  • система за пълнене на варели, всякакви размери пластмасови кофи, както и широка гама от потребителски опаковки.

Разполагаме с няколко модерни поточни линии за потребителски опаковки, като всяка една от тях е напълно автоматизирана. Най-голямата е с 6 пълначни глави, дозиране от 0 до 1000мл и капацитет от 2500буркана на час.

В нашата фабрика разфасоваме също и пчелно млечице, преработваме прополис на прах, прополисова тинктура, изсушаваме и пакетираме пчелен прашец и пчелна перга в стандартни и индивидуални опаковки по заявка на нашите клиенти.

Разполагаме и с няколко сертифицирани склада за съхранение на пчелни продукти, като част от нашите фирмени бази.

Нашето семейство се грижи за здравето на
Вашето семейство

Лаборатория Роял Бийс

За да осигурим производството на качествени продукти Роял Бийс изкупува мед от цялата страна. Подлагаме го на прецизен първичен анализ в собствената ни лаборатория, за да бъдем сигурни в неговите качества още преди да сме го изкупили.

Нашата собствена лаборатория е ключов елемент в производство на качествени продукти. Лабораторията ни разполага с модерно техническо оборудване и професионален персонал.

Всяка колективна проба, взета от тенекиите с мед, се изследва по различни показатели – за наличие на антибиотици, пестициди, ветеринарни лекарства, захари, имитиращи подсладители и всякакви фалшификации.