Роял Бийс

Добре дошли в света на Роял Бийс,

където високите стандарти за качество срещат дългогодишните традиции в областта на пчеларството и търговията с пчелен мед и пчелни продукти.

Нашата мисия е да предложим на света истински пчелен мед и пчелни продукти, директно от българските пчелни ферми, с автентичен вкус и гарантирано качество.

Качествен пчелен мед и пчелни продукти във всеки дом, отглеждайки здрави поколения.

Компания Роял Бийс е основана през 2011 година, но традициите в отглеждането на пчели на фамилия Хосейни датират от 1909 години.

Ние сме българска компания с дългогодишни традиции в отглеждането на пчели, производството и преработката на пчелен мед и пчелни продукти.

Нашата мисия е да предложим на нашите клиенти и партньори истински пчелен мед и пчелни продукти, директно от българските пчелни ферми, с автентичен вкус и гарантирано качество. Всички наши продукти са от специално селектирани ферми и райони на страната, което гарантира най-доброто качество и богато разнообразие от вкусове.

Специализирани сме в селектирането само на най-добрия пчелен мед, прилагаме строг качествен контрол на всички етапи от закупуването до пакетирането, за да осигурим изключителен и безопасен продукт на нашите клиенти.

Видовете мед, които селектираме и преработваме се определят спрямо сезонно цъфтящите растителни видове в България: акациев мед, липов мед, слънчогледово мед, билков мед, манов мед (горски мед), мед от мащерка, лавандулов мед, мед от кестен, мед от детелина, балкански мед, ливаден мед, мед от кориандър, мед от магарешки бодил, мед от рапица, полифлорен мед.

Като собственици на професионална пчеларска ферма ние можем да предложим едно от най-доброто пчелно млечице в света.

Роял Бийс Бий Фарм се намира в изключително чиста планинска област на България, богата на уникални растителни видове, без наличието в близост на никакви индустриални производствени обекти. Освен пчелен прашец и перга, ние произвеждаме пчелно млечице с възможно най-високото съдържание на уникалната природна ненаситена мастна киселина 10-HDA -2,10%.

Можем да предложим както конвенционални, така и биологични пчелен мед и пчелни продукти на нашите клиенти, произведени в биологично сертифицирани пчелини, при строго спазване на редица изисквания, съгласно Регламент на съвета (ЕО) 834/2007 и регламент на Комисията (ЕО) 889/2008.

Ние развиваме професионализма и компетентността на нашия екип и нашите производствени практики, за да предоставим на нашите клиенти и партньори най-високо ниво на обслужване и ползи от сътрудничеството с нас.

Основни принципи за гарантиране на
висококачествен продукт

Качествен контрол на суровините във всяка фаза на производство:

  • Закупуване на мед единствено от надеждни доставчици – проверени пчелари.
  • Вземане на проби от пчеларя, преди закупуване на меда от всяка една тенекия. Запечатване на всяка тенекия до доставката на партидата в склада на Роял Бийс.
  • Закупуване само на одобрените партиди, отговарящи на качествените изисквания.

Гарантирано качество на крайния продукт, чрез следните стандарти:

  • Разпоредбите на ЕС (Директива на Съвета 2001/110/ЕО);
  • Качеството на всяка партида готови продуктите се потвърждават от международна независима лаборатория, специализирана в контрола на качеството на меда – Intertek и/или QSI Бремен, Германия

Минимизиране на риска на етап закупуване на мед:

  • Проверка на физикохимичните параметри
  • Проверка за антибиотици и остатъци от ветеринарно-медицински препарати.

Нашите
награди